Frittata z resztkami warzyw

Frittata z resztkami warzyw

4.3 560 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje

Składniki

  • 50 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 4 jajka
  • 1 łyżeczka bułki tartej (opcjonalnie)
  • 1 szczypta soli
  • 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, świeżo mielonego
  • 200 g warzyw, mieszanych resztek (patrz wskazówka)
  • 500 g wody

Wartości odżywcze na 4 porcje

Kalorie 649 kcal / 2715 kJ
Białko 50.1 g
Tłuszcz 45.4 g
Węglowodany 10.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...