Frittata z resztkami warzyw
TM6 TM5

Frittata z resztkami warzyw

4.3 (530 ocen)

Składniki

  • 50 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 4 jajka
  • 1 łyżeczka bułki tartej (opcjonalnie)
  • 1 szczypta soli
  • 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, świeżo mielonego
  • 200 g warzyw, mieszanych, resztek (patrz wskazówka)
  • 500 g wody

Wartości odżywcze
na 4 porcje
Kalorie
2715 kJ / 649 kcal
Białko
50.1 g
Węglowodany
10.7 g
Tłuszcz
45.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy