
Urządzenia i Akcesoria
Ryba z sosem pomidorowym
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porcje
Składniki
-
6 gałązek natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
100 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
50 g oliwy z oliwek
-
400 g krojonych pomidorów, z puszki
-
50 g wody
-
2 szczypty soli
-
4 filety z halibuta (ok. 125 g każdy), świeże
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
23 g
Kalorie
1096 kJ /
262 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tylko 5 składników
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Ryba na parze z zielonym purée
50 min
Ryba z warzywami na parze
1 godz. 15 min
Dorsz na parze z ryżem i szpinakiem w sosie cytrynowym
30 min
Ryba gotowana na parze, warzywa i pilaw
45 min
Cytrynowo-rozmarynowy pstrąg i warzywa na parze
1 godz. 5 min
Ryba z ziemniakami z sosem pomidorowym
50 min
Łosoś na parze po azjatycku
1 godz.
Filety z pstrąga gotowane na parze i purée z brokułów
40 min
Ryba na parze z sosem pomidorowym
1 godz.
Filet z białej ryby, ziołowy ryż i warzywa na parze
50 min
Pstrągi w papilotach z miętą i cukinią
40 min
Ryba z warzywami i purée z kalafiora
40 min