Urządzenia i Akcesoria
香辣火锅一口杯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 杯
Składniki
-
牛肉 切薄片200 克
-
盐½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
蚝油1 茶匙
-
蛋清1 颗
-
玉米淀粉1 汤匙
-
火锅底料 选择香辣口味,选择美善品自制香辣火锅底料180 克
-
900 克 水鸡高汤900 克
-
牛肉丸 美善品自制或者市售6 - 8 颗
-
金针菇 切除根部150 克
-
莴笋 去皮切滚刀块120 克
-
牛百叶 切条150 克
-
海带结120 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 杯
Sód
667.9 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
528 kJ /
126.3 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起火锅吧
10 Przepisów
Chiny
Chiny