Urządzenia i Akcesoria
四色蔬菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
黑芝麻油20 克
-
姜 切片10 克
-
芹菜 切段150 克
-
新鲜黑木耳 切丝100 克
-
玉米笋100 克
-
红甜椒 切丝120 克
-
盐½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1.144 g
Kalorie
308 kJ /
73 kcal
Tłuszcz
5.263 g
Błonnik
3.392 g
Węglowodany
6.235 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny