四色蔬菜

四色蔬菜

4.0 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 黑芝麻油
    20 克
  • 切片
    10 克
  • 芹菜 切段
    150 克
  • 新鲜黑木耳 切丝
    100 克
  • 玉米笋
    100 克
  • 红甜椒 切丝
    120 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 1.144 g
Kalorie 308 kJ / 73 kcal
Tłuszcz 5.263 g
Błonnik 3.392 g
Węglowodany 6.235 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...