酸辣猪蹄

酸辣猪蹄

4.8 12 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 人份

Składniki

  • 猪蹄 切块,5厘米,冲洗沥干(见要诀)
    800 克
  • 香叶
    2 片
  • 打结
    2 支
  • 切片
    20 克
  • 料酒
    50 克
  • 1200 克
  • 蒜头
    30 克
  • 切末
    3 支
  • 新鲜香菜叶 切碎
    30 克
  • 生抽
    50 克
  • 辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱
    50 克
  • 花椒油
    10 克
  • 鲜榨青柠汁 (约1个青柠)
    30 克
  • 老干妈风味豆豉
    30 克
  • 新鲜小米椒 切末,依个人口味调整
    2 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1244.6 mg
Białko 20.5 g
Kalorie 1605.2 kJ / 384 kcal
Tłuszcz 29.4 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 8.4 g
Węglowodany 8.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...