Urządzenia i Akcesoria
酸辣猪蹄
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 人份
Składniki
-
猪蹄 切块,5厘米,冲洗沥干(见要诀)800 克
-
香叶2 片
-
葱 打结2 支
-
姜 切片20 克
-
料酒50 克
-
水1200 克
-
蒜头30 克
-
葱 切末3 支
-
新鲜香菜叶 切碎30 克
-
生抽50 克
-
辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱50 克
-
花椒油10 克
-
鲜榨青柠汁 (约1个青柠)30 克
-
老干妈风味豆豉30 克
-
新鲜小米椒 切末,依个人口味调整2 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1244.6 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
1605.2 kJ /
384 kcal
Tłuszcz
29.4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常猪肉料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny