Urządzenia i Akcesoria
豆豉蒸三文鱼
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
3 人份
Składniki
-
去皮三文鱼鱼排 切厚片200 克
-
蒜头5 瓣
-
姜 一块10 克
-
洋葱 切块30 克
-
油10 克
-
老干妈风味豆豉20 克
-
水 蒸煮用500 克
-
葱 切末1 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
336.7 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
811.7 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
妈妈的家常菜
12 Przepisów
Chiny
Chiny