豆豉蒸三文鱼

豆豉蒸三文鱼

4.3 16 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
3 人份

Składniki

  • 去皮三文鱼鱼排 切厚片
    200 克
  • 蒜头
    5 瓣
  • 一块
    10 克
  • 洋葱 切块
    30 克
  • 10 克
  • 老干妈风味豆豉
    20 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 切末
    1 支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 336.7 mg
Białko 12.6 g
Kalorie 811.7 kJ / 194 kcal
Tłuszcz 13.3 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 6.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...