Urządzenia i Akcesoria
豉辣蒸鳜鱼
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
鳜鱼 去除鱼鳞及内脏,洗净,背上划三刀400 克
-
料酒40 克
-
葱 切段2 支
-
盐1 小撮
-
干辣椒10 克
-
姜2 片
-
豆豉30 克
-
菜籽油50 克
-
水 蒸煮用500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
44.6 g
Kalorie
2343 kJ /
560 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny