豉辣蒸鳜鱼

豉辣蒸鳜鱼

4.8 13 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
2 人份

Składniki

  • 鳜鱼 去除鱼鳞及内脏,洗净,背上划三刀
    400 克
  • 料酒
    40 克
  • 切段
    2 支
  • 1 小撮
  • 干辣椒
    10 克
  • 2 片
  • 豆豉
    30 克
  • 菜籽油
    50 克
  • 蒸煮用
    500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 44.6 g
Kalorie 2343 kJ / 560 kcal
Tłuszcz 39 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 5.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...