Urządzenia i Akcesoria
拌酸辣茄子
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
水500 克
-
茄子 切长条500 克
-
生抽2 汤匙
-
麻油1 汤匙
-
辣椒油1 汤匙
-
花椒油½ 茶匙
-
醋1 汤匙
-
糖1 茶匙
-
葱 切葱花3 支
-
蒜头 切碎1 瓣
-
新鲜香菜 取叶子10 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1.9 g
Kalorie
421 kJ /
100 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny