酸菜炒牛肉

酸菜炒牛肉

4.1 7 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 人份

Składniki

  • 酸菜 泡酸菜,切片(见要诀)
    120 克
  • 25 克
  • 2 片
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 新鲜小米椒 切片
    1 根
  • 切段
    1 根
  • 牛里脊 切薄片
    200 克
  • 生抽
    5 克
  • 蚝油
    5 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 688.3 mg
Białko 23.2 g
Kalorie 1032.5 kJ / 247 kcal
Tłuszcz 13.7 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 8.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...