酸菜炒牛肉
TM6 TM5 TM31

酸菜炒牛肉

4.3 (4 oceny)

Składniki

  • 120 克 酸菜 ,泡酸菜,切片(见要诀)
  • 25 克 油
  • 2 片 姜
  • 2 瓣 蒜头 ,切片
  • 1 根 新鲜小米椒 ,切片
  • 1 根 葱 ,切段
  • 200 克 牛里脊 ,切薄片
  • 5 克 生抽
  • 5 克 蚝油
  • 2 - 3 克 糖 ,约½茶匙

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1032.5 kJ / 247 kcal
Białko
23.2 g
Węglowodany
8.4 g
Tłuszcz
13.7 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Błonnik
1.3 g
Sód
688.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy