Urządzenia i Akcesoria
酸菜炒牛肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
酸菜 泡酸菜,切片(见要诀)120 克
-
油25 克
-
姜2 片
-
蒜头 切片2 瓣
-
新鲜小米椒 切片1 根
-
葱 切段1 根
-
牛里脊 切薄片200 克
-
生抽5 克
-
蚝油5 克
-
糖 约½茶匙2 - 3 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
688.3 mg
Białko
23.2 g
Kalorie
1032.5 kJ /
247 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一日三餐
21 Przepisów
Chiny
Chiny