奶香鸡蛋玉米烙

奶香鸡蛋玉米烙

4.2 9 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 玉米粒 熟的
    250 克
  • 玉米淀粉
    30 克
  • 牛奶
    15 克
  • 鸡蛋(约53-63克)
    1 颗
  • 5 克
  • 适量

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 19.9 mg
Białko 3.7 g
Kalorie 525.8 kJ / 125.8 kcal
Tłuszcz 4.3 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 18.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...