Urządzenia i Akcesoria
奶香鸡蛋玉米烙
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
玉米粒 熟的250 克
-
玉米淀粉30 克
-
牛奶15 克
-
鸡蛋(约53-63克)1 颗
-
糖5 克
-
油适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
19.9 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
525.8 kJ /
125.8 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
18.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一日三餐
21 Przepisów
Chiny
Chiny