Urządzenia i Akcesoria
闷蹄膀浇头
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz. 45 min
3 人份
Składniki
-
猪腿肉 选用带皮猪后腿肉800 克
-
油15 克
-
八角2 颗
-
葱 打结15 克
-
姜2 片
-
香叶1 片
-
桂皮5 克
-
料酒25 克
-
生抽40 克
-
老抽25 克
-
蚝油15 克
-
冰糖60 克
-
水600 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
359.9 mg
Białko
49.7 g
Kalorie
2850.7 kJ /
681.3 kcal
Tłuszcz
39.7 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起吃面吧
11 Przepisów
Chiny
Chiny