闷蹄膀浇头

闷蹄膀浇头

4.8 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz. 45 min
3 人份

Składniki

  • 猪腿肉 选用带皮猪后腿肉
    800 克
  • 15 克
  • 八角
    2 颗
  • 打结
    15 克
  • 2 片
  • 香叶
    1 片
  • 桂皮
    5 克
  • 料酒
    25 克
  • 生抽
    40 克
  • 老抽
    25 克
  • 蚝油
    15 克
  • 冰糖
    60 克
  • 600 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 359.9 mg
Białko 49.7 g
Kalorie 2850.7 kJ / 681.3 kcal
Tłuszcz 39.7 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 13.9 g
Węglowodany 31.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...