Urządzenia i Akcesoria
糊塌子
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
西葫芦 切2×3厘米块500 克
-
京葱 切3厘米段30 克
-
油20 克
-
盐 (约1茶匙)5 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
中筋面粉 (见要诀)80 - 120 克
-
鸡蛋(约53-63克)2 颗
-
蒜头4 颗
-
生抽30 克
-
醋10 克
-
麻油10 克
-
矿泉水30 克
-
油 煎饼用适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1040.2 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
896.5 kJ /
214.5 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
23.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:夏日的甘甜
11 Przepisów
Chiny
Chiny