西葫芦炒腰果白玉菇

西葫芦炒腰果白玉菇

4.6 10 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 橄榄油
    15 克
  • 无盐烤腰果
    50 克
  • 白玉菇 洗净剥散
    200 克
  • 西葫芦 洗净切条
    250 克
  • 依个人口味调整
    少许
  • 白胡椒粉 依个人口味调整
    少许
  • 麻油 依个人口味调整
    少许

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 3.8 mg
Białko 7.9 g
Kalorie 1033.9 kJ / 247.6 kcal
Tłuszcz 18.8 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 15.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...