Urządzenia i Akcesoria
西葫芦炒腰果白玉菇
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
橄榄油15 克
-
无盐烤腰果50 克
-
白玉菇 洗净剥散200 克
-
西葫芦 洗净切条250 克
-
盐 依个人口味调整少许
-
白胡椒粉 依个人口味调整少许
-
麻油 依个人口味调整少许
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
3.8 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1033.9 kJ /
247.6 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
巧用食材变美味
10 Przepisów
Chiny
Chiny