Urządzenia i Akcesoria
海米炒西芹
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
去壳虾米 选大颗,泡水沥干,切丁50 克
-
蒜头2 瓣
-
西芹 切细条400 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
980.3 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
317 kJ /
75.8 kcal
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
妈妈的家常菜
12 Przepisów
Chiny
Chiny