酸菜白肉汤

酸菜白肉汤

4.5 8 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 人份

Składniki

  • 25 克
  • 八角
    2 个
  • 京葱 切段
    30 克
  • 切片
    15 克
  • 中式酸菜 选择东北酸菜,清洗捏干切丝
    300 克
  • 生抽
    15 克
  • 1000 克
  • 带皮五花肉 切片
    250 克
  • (约3克),依个人口味调整
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 632.8 mg
Białko 6.4 g
Kalorie 811 kJ / 194 kcal
Tłuszcz 17.2 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Węglowodany 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...