Urządzenia i Akcesoria
酸菜白肉汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 人份
Składniki
-
油25 克
-
八角2 个
-
京葱 切段30 克
-
姜 切片15 克
-
中式酸菜 选择东北酸菜,清洗捏干切丝300 克
-
生抽15 克
-
水1000 克
-
带皮五花肉 切片250 克
-
盐 (约3克),依个人口味调整½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
632.8 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
811 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
17.2 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起年夜饭吧
15 Przepisów
Chiny
Chiny