Verrine pêche, fraise et pesto de menthe

Verrine pêche, fraise et pesto de menthe

4.7 45 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 portions

Składniki

  • de faisselle
    500 g
  • de poudre d'amande
    50 g
  • de sucre roux
    100 g
  • de menthe fraîche
    5 g
  • de thé vert préparé
    50 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de fraises fraîches (50 g de fraises entières et 150 g en brunoise)
    200 g
  • de pêches jaunes coupées en brunoise
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 261.2 kcal / 1093.8 kJ
Białko 5.7 g
Tłuszcz 14.8 g
Węglowodany 25.7 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 8.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...