Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
3
c. à soupe de copeaux de noix de coco
lub 3 c. à soupe de noix de coco râpée - 5 brins d'estragon frais, effeuillés
- 1 citron vert non traité
- 200 g de chair de crabe frais
- 200 g de fromage de chèvre frais
- du sel
- du poivre 5 baies
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 612 kJ / 147 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartinade de petits pois aux amandes
20 Min
Rillettes aux deux saumons
1sa
Tartinade poivron-pomme
25 dk
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1sa 20 dk
Rillettes de poulet à la ricotta et au citron
50 dk
Tartinade de carotte au chèvre et carvi
1 Std. 15 Min
Verrine de houmous au fromage blanc et crevettes
14 Std.
Rillettes de thon et fines herbes sans lactose
15 Min
Tartinade de courgette
4 Std.
Terrine de saumon à tartiner
3sa
Tartinade au thon à l'avocat
10 dk
Tartinade de chorizo
5 dk