Urządzenia i Akcesoria
Cornbread Pie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
Filling
-
corn starch1 oz
-
water1 oz
-
yellow onions quartered16 oz
-
garlic cloves2
-
cilantro leaves and tender stems¼ bunch
-
mixed bell peppers cut into pieces20 oz
-
canned diced tomatoes drained14 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
canned sweet corn rinsed and drained14 ½ oz
-
canned black beans rinsed and drained14 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
ground cayenne pepper to taste¼ tsp
Cornbread Topping
-
cheddar cheese cubed5 oz
-
yellow cornmeal9 oz
-
all-purpose flour2 tbsp
-
sugar2 tbsp
-
baking powder2 tsp
-
whole milk6 oz
-
large eggs2
-
vegetable oil2 tbsp
-
salt to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
834 mg
Białko
16 g
Kalorie
1966 kJ /
470 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
New Jersey Tomato Pie
45 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Spanish Rice
30 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Zucchini Bread
1 godz. 15 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min