![Crispy Saffron Chicken and Rice Crispy Saffron Chicken and Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/846aa5fb800c07237cedde419f5730af/Derivates/0e80eedab82ed94f95a54bd2b734d242d7172a69.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 oz basmati rice
- 32 oz chicken stock
- 2 pinches saffron threads
- 1 tbsp unsalted butter
- 1 tbsp vegetable oil
- 4 oz unsalted butter, diced
- 1 orange, zest only, no white pith
- ½ tsp salt, to taste
-
½
tsp granulated garlic
lub ½ tsp garlic powder -
½
tsp granulated onion
lub ½ tsp onion powder - ⅛ tsp ground black pepper (opcjonalnie)
- 3 oz dried cranberries, divided
- 2 oz plain Greek yogurt
- 10 oz cooked chicken, shredded (see Tip)
- 1 oz slivered almonds
- 1 oz chopped pistachios, unsalted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2291.9 kJ / 547.8 kcal
- Białko
- 21.9 g
- Węglowodany
- 49.3 g
- Tłuszcz
- 29.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.8 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 454.8 mg
Alternatywne przepisy
Chicken Enchiladas
40p
Tex-Mex Red Rice
1h
Chicken and Peach Flatbreads
35 Min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Lemon Orzo
40p
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Tex-Mex Bowl
50 Min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40p
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h