Urządzenia i Akcesoria
Crispy Saffron Chicken and Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
basmati rice8 oz
-
chicken stock32 oz
-
saffron threads2 pinches
-
unsalted butter1 tbsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
unsalted butter diced4 oz
-
orange zest only, no white pith1
-
salt to taste½ tsp
-
½ tsp garlic powdergranulated garlic½ tsp
-
½ tsp onion powdergranulated onion½ tsp
-
ground black pepper (opcjonalnie)⅛ tsp
-
dried cranberries divided3 oz
-
plain Greek yogurt2 oz
-
cooked chicken shredded (see Tip)10 oz
-
slivered almonds1 oz
-
chopped pistachios, unsalted1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
454.8 mg
Białko
21.9 g
Kalorie
2291.9 kJ /
547.8 kcal
Tłuszcz
29.6 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Węglowodany
49.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Avocado Tuna Salad
5 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 godz. 15 min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1 godz.
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min