![Hawaiian Coleslaw Hawaiian Coleslaw](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/57CCBAD0-4EFE-4C71-A401-8ADE9AAF3C9A/Derivates/713105c4-9919-49d2-83f3-9ee1049d51ec.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 stalks fresh mint, leaves only
- 12 stalks cilantro, leaves and tender stems
- 1 can pineapple tidbits, in juice (8 oz. can)
- 1 oz olive oil
- 1 oz apple cider vinegar
- ½ oz lime juice
- 1 tbsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
-
10
oz red cabbage, cut into 2 in. pieces
lub 10 oz green cabbage, cut into 2 in. pieces - 4 oz jicama, cut into pieces
- 2 oz radish, quartered
- 2 oz red onion, cut into pieces
- 3 ½ oz carrots, cut into 1 in. pieces
- 2 oz slivered almonds (opcjonalnie)
- 2 oz golden raisins
- coconut flakes, toasted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 263.2 kJ / 62.9 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 12.8 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 210.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
5-Second Rainbow Salad
5min
Cheese Balls Three Ways
2 Std. 30 Min
Coleslaw
10min
Buffalo Cauliflower Bites
25 Min
Tex-Mex Turkey Soup
50 min
Balsamic Reduction
20 Min
Caesar Salad
30 Min
Chinese Chicken Salad
1 Std. 30 Min
Asian Cabbage Salad
50 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Texas Coleslaw
15 Min