Urządzenia i Akcesoria
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
7 portions
Składniki
Eggplant "Meatballs"
-
eggplant (large, approx. 9 oz)1
-
olive oil to rub eggplant
-
dried porcini mushrooms1 oz
-
water8 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces3 oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
parsley leaves and tender stems5 sprigs
-
fresh basil leaves10
-
bread crumbs6 oz
-
large egg1
-
salt¼ tsp
-
pine nuts3 oz
Hazelnut Romesco
-
hazelnuts5 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces, plus extra, shaved, to garnish½ oz
-
roasted red peppers canned or bottled, drained, cut into pieces5 oz
-
tomatoes cut into pieces4 ½ oz
-
olive oil2 oz
-
garlic cloves2
-
parsley leaves and tender stems10 sprigs
-
water6 oz
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
paprika1 tsp
-
ground cayenne pepper to taste½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
6 oz vegetable spirals, (approx. 7 oz)zucchini (approx. 7 oz)1 - 2
-
10 oz vegetable spirals, (approx. 12 oz)carrots (approx. 12 oz)5 - 6
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14 g
Kalorie
1996 kJ /
477 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Greek Vegetables
1 godz.
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Quinoa Patties
1 godz.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Minestrone
45 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min