Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 12 oz dried bread cubes
- 8 oz Gruyère cheese, cubed (1 in.), divided
- 3 oz Parmesan cheese, cubed (1 in.)
- 4 oz red onions, cut into pieces
- ½ tsp dried parsley
- ½ tsp dried thyme
- 16 oz cremini mushrooms, sliced (¼ in.)
- 4 oz baby spinach
- 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, lightly drained, sliced
- 20 oz whole milk
- 10 large eggs
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1251 kJ / 299 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Root Vegetable Gratin
1h 25 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2u. 45min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Cornbread Pie
1h 25 min
Tomato Tart Tatin
1h 10 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Southwest Quinoa
40 min
Sausage and Lentil Stew
1h 15 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min