Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Spinach Strata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
12 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease½ oz
-
dried bread cubes12 oz
-
Gruyère cheese cubed (1 in.), divided8 oz
-
Parmesan cheese cubed (1 in.)3 oz
-
red onions cut into pieces4 oz
-
dried parsley½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)16 oz
-
baby spinach4 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil lightly drained, sliced2 oz
-
whole milk20 oz
-
large eggs10
-
Dijon mustard1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
1251 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10min
Mini Mushroom Galettes
1h 55min
Blackened Fish Burger
55min
Tarragon Chicken Quiche
1h 25min
Green Bean Casserole
1h 30min
Nachos with Black Beans and Guacamole
35min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Texas White Bean Salad
15min
Tuna Noodle Bake
1h 20min