Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Spinach Strata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
12 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease½ oz
-
dried bread cubes12 oz
-
Gruyère cheese cubed (1 in.), divided8 oz
-
Parmesan cheese cubed (1 in.)3 oz
-
red onions cut into pieces4 oz
-
dried parsley½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)16 oz
-
baby spinach4 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil lightly drained, sliced2 oz
-
whole milk20 oz
-
large eggs10
-
Dijon mustard1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
1251 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Potato Salad
1 godz.
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
New Jersey Tomato Pie
45 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Cornbread Pie
1 godz. 25 min
Texas White Bean Salad
15 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Vegetarian Chili
50 min