
Urządzenia i Akcesoria
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower cut into florets (approx. 6 florets)10 oz
-
olive oil2 tbsp
-
lacinato kale cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)5 oz
-
garlic cloves3
-
Roma tomatoes halved16 oz
-
balsamic vinegar plus extra to garnish1 tbsp
-
olive oil plus extra to garnish1 oz
-
fresh basil leaves½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
water24 oz
-
black lentils4 oz
-
feta cheese drained and crumbled3 oz
-
freshly ground black pepper to taste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
227.6 kcal /
952.4 kJ
Białko
9.4 g
Tłuszcz
12.9 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Sód
551.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone