Lentil, Cauliflower and Kale Salad
TM6 TM5

Lentil, Cauliflower and Kale Salad

4.7 (21 ocen)

Składniki

  • 10 oz cauliflower, cut into florets (approx. 6 florets)
  • 2 tbsp olive oil
  • 5 oz lacinato kale, cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)
  • 3 garlic cloves
  • 16 oz Roma tomatoes, halved
  • 1 tbsp balsamic vinegar, plus extra to garnish
  • 1 oz olive oil, plus extra to garnish
  • ½ oz fresh basil leaves
  • 1 tsp salt, to taste
  • 24 oz water
  • 4 oz black lentils
  • 3 oz feta cheese, drained and crumbled
  • freshly ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
952.4 kJ / 227.6 kcal
Białko
9.4 g
Węglowodany
21 g
Tłuszcz
12.9 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Błonnik
4.8 g
Sód
551.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy