Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 lemon, peel only, no pith (approx. 0.5 oz of peel)
- 1 oz dried porcini mushrooms
- 1 tsp fennel seeds
- 1 ½ tsp salt, to taste, divided
- 1 ½ tsp fresh ground pepper, to taste, divided
- 5 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 5 ½ oz parsnips, diced (½ in.) (approx. 3 med. parsnips)
- 6 oz carrots, diced (½ in.) (approx. 4 med. carrots)
-
10
oz Yukon gold potatoes, cubed (½ in.), (approx. 3 med. potatoes)
lub 10 oz sweet potatoes, cubed (½ in.) - 4 ½ oz celery, cut into pieces (¼ in.) (approx. 5 stalks)
- 4 oz pearl barley
- 22 oz water
- 2 heaping tsp vegetable stock paste
- 1 oz tomato paste
- 1 can diced tomatoes (approx. 14.5 oz)
-
8
oz baby portobello mushrooms, sliced
lub 8 oz sugar snap peas - parsley, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1452 kJ / 347 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Vegetarian Chili
50 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Vegetarian chilli
1h 5min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 godz. 30 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Greek Vegetables
1h
Kabocha Sage Risotto
40 min
Vegetable Stew
1h 15min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min