Urządzenia i Akcesoria
Funky Roasted Veggies
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
5 portions
Składniki
-
turnips peeled, sliced and cut lengthwise into wedges (½ in.)24 oz
-
Brussels sprouts halved10 oz
-
head of cauliflower 24 oz (med. size), cut into bite-size florets1
-
ground cumin¾ tsp
-
smoked paprika¾ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
kosher salt to taste½ tsp
-
2 oz extra virgin olive oilavocado oil2 oz
-
fresh mint chopped1 tbsp
-
chopped pecans2 tbsp
-
chopped fresh parsley1 tbsp
-
lemon zest only1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
369 mg
Białko
12 g
Kalorie
1059 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 min
Southwest Quinoa
40 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Asian-Style Sautéed Rice
35 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 min
Turkey Chili
45 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min