Urządzenia i Akcesoria
Blackened Fish Burger
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
Sriracha Mayonnaise
-
mayonnaise4 oz
-
sriracha to taste1 oz
-
dried oregano1 tsp
Fish Patties
-
shallots in pieces4 oz
-
panko1 oz
-
paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
24 oz fresh salmon fillets, cubedfresh cod fillets cubed24 oz
-
oil to fry
-
ciabatta rolls toasted6
-
roasted red peppers sliced, to serve
-
lettuce to serve
-
potato chips to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
2004 kJ /
479 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna Avocado Bowl
50 min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 godz. 45 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Seafood Quesadillas
2 godz.
Fish Tacos
45 min
Chicken Tacos
1 godz. 10 min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2 godz. 50 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Salmon Burger
35 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Chinese Chicken Salad
1 godz. 30 min