
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte
- 370 g de farine de blé et 20 g pour étaler la pâte
- 2 pincées de sel
- 185 g de beurre coupé en dés
- 75 g de sucre en poudre
- 60 g d'eau
- 1 petit œuf
La garniture
- 1000 g de reines-claudes non dénoyautées
- 1 - 2 c. à soupe de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 469 kcal / 1962 kJ
- Białko
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Węglowodany
- 63 g