
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La marquise
- 6 œufs blancs et jaunes séparés
- 250 g de chocolat noir en morceaux
- 80 g de sucre glace
- 200 g de beurre en morceaux
La crème anglaise
- 250 g de lait
- 1 fève tonka râpée
- 30 g de sucre en poudre
- 3 jaunes d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 731 kcal / 3036 kJ
- Białko
- 19 g
- Tłuszcz
- 54 g
- Węglowodany
- 39 g