Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 200 g de filets de truite sans arêtes
- 1 pincée de sel, et un peu pour la truite
- 1 pincée de poivre moulu, et un peu pour la truite
- 1 échalote pelée, coupée en quatre
- 30 g de beurre mou
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 c. à soupe de vinaigre de vin
- 3 brins de persil frais, les feuilles seulement
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 615 kJ / 148 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Rognons de veau sauce madère
20 min
Dip d'asperges blanches
15min
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15min
Blinis d'asperges, dip de jambon
30 min
Galantine de volaille, farce au boudin blanc et à la pistache
13h 15min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Crèmes brûlées de potiron et sablés maison
8 godz. 45 min
Verrines printanières
25 min
Coleslaw aux crevettes
10 min
Terrine de saumon à tartiner
3h
Terrine de poisson
1h
Sauce gribiche
15min