
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 200 g de filets de truite sans arêtes
- 1 pincée de sel et un peu pour la truite
- 1 pincée de poivre moulu et un peu pour la truite
- 1 échalote pelée, coupée en quatre
- 30 g de beurre mou
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 c. à soupe de vinaigre de vin
- 3 brins de persil frais les feuilles seulement
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 148 kcal / 615 kJ
- Białko
- 10 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Węglowodany
- 1 g