Insalata di grano saraceno con peperoni e Feta

Insalata di grano saraceno con peperoni e Feta

4.1 49 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di grano saraceno (cottura 20 minuti)
    200 g
  • di scalogno a metà
    80 g
  • fili di erba cipollina fresca a pezzi
    8
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di peperoni rossi a tocchetti (3 cm)
    150 g
  • di peperoni gialli a tocchetti (3 cm)
    150 g
  • di sale
    3 pizzico
  • di acqua
    1200 g
  • di Feta a dadini
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 326 kcal / 1363.9 kJ
Białko 10.7 g
Tłuszcz 16.9 g
Węglowodany 34.7 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Sód 656.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...