Crema di panzanella

Crema di panzanella

4.1 60 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 300 g di pane raffermo a pezzi
  • 200 g di acqua
  • 1 cetriolo pelato e a pezzi
  • 400 g di pomodori maturi a pezzi
  • ½ cipolla rossa di Tropea a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per servire
  • 1 cucchiaino di aceto bianco
  • ½ cucchiaino di sale
  • 5 foglie di basilico fresco + q.b. per servire
  • 200 g di Feta

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 389 kcal / 1627.5 kJ
Białko 15.1 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 42 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 977.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...