Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 200 - 400 g de branches de céleri, coupées en morceaux (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 84 kJ / 20 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 125 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Endives braisées gratinées au parmesan
50min
Chou vapeur (300 g)
15min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Chou-fleur vapeur
20 min
Tranches de bulbes de fenouil vapeur (100-400 g)
25 min
Pommes vapeur
25 min
Minicarottes vapeur (200-600 g)
30min
Poivron vapeur (100-300 g)
15min
Champignons de Paris en quartiers vapeur (200-300 g)
15min
Navets vapeur (200-600 g)
30min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 min
Champignons de Paris entiers vapeur (100-300 g)
15min