Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1600 g d'eau
- 15 g de gros sel
- 400 g de semoule de maïs précuite
- 400 g de gorgonzola, coupé en lanières
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1385 kJ / 331 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 dk
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Panisses marseillaises
3h
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Polenta aux olives
45 dk
Veau bolognaise et polenta
35 dk
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2h
Quenelles de semoule et lard en gratin
1sa
Polenta aux olives et tomates confites
45 dk
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55 dk