Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Meat Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
5 jars
Składniki
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften100 g
-
garlic cloves10
-
shallots150 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
pork belly, skinless cut into thin slices (0.5 cm)1000 g
-
fermented soybean paste80 g
-
fish sauce20 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce20 g
-
brown sugar30 g
-
mushroom seasoning powder20 g
-
cooking oil30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
2018 mg
Białko
41 g
Kalorie
1477 kJ /
353 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and sour pork ribs
40 min
Lemon Chicken
25 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 godz.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Rice Wine Chicken
30 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.