Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Meat Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
5 jars
Składniki
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften100 g
-
garlic cloves10
-
shallots150 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
pork belly, skinless cut into thin slices (0.5 cm)1000 g
-
fermented soybean paste80 g
-
fish sauce20 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce20 g
-
brown sugar30 g
-
mushroom seasoning powder20 g
-
cooking oil30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
2018 mg
Białko
41 g
Kalorie
1477 kJ /
353 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Mushroom Meat Sauce
50 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Dried Shrimp Sambal
55 min