Urządzenia i Akcesoria
Mapo Tofu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
minced meat (pork or chicken)100 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
white pepper powder1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
garlic cloves3
-
cooking oil2 tsp
-
firm tofu (momen tofu), cut in pieces (approx 1.5 cm)600 g
-
oyster sauce2 tbsp
-
chilli bean paste (eg: Sichuan chilli bean paste)2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
sesame oil dark roasted1 tsp
-
spring onions chopped, to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
654 mg
Białko
13 g
Kalorie
612 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Stir Fried Whole Fish
20min
Mock Fin Soup
35min
Mapo tofu
15min
Chicken porridge with century egg
30min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1h 40min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Stir Fried French Beans
15min
ABC Soup
1h 10min