Urządzenia i Akcesoria
Mapo Tofu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
minced meat (pork or chicken)100 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
white pepper powder1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
garlic cloves3
-
cooking oil2 tsp
-
firm tofu (momen tofu), cut in pieces (approx 1.5 cm)600 g
-
oyster sauce2 tbsp
-
chilli bean paste (eg: Sichuan chilli bean paste)2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
sesame oil dark roasted1 tsp
-
spring onions chopped, to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
654 mg
Białko
13 g
Kalorie
612 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken porridge with century egg
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Mapo tofu
15 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Yam Rice
45 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min