Urządzenia i Akcesoria
Mapo Tofu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
minced meat (pork or chicken)100 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
white pepper powder1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
garlic cloves3
-
cooking oil2 tsp
-
firm tofu (momen tofu), cut in pieces (approx 1.5 cm)600 g
-
oyster sauce2 tbsp
-
chilli bean paste (eg: Sichuan chilli bean paste)2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
sesame oil dark roasted1 tsp
-
spring onions chopped, to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
654 mg
Białko
13 g
Kalorie
612 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sesame Crème
10 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Long Bean Rice
1 godz. 10 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Mapo tofu
15 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min