Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese Lemongrass Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
whole chicken legs (approx. 2 whole chicken legs), with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)500 g
-
fish sauce10 g
-
garlic cloves minced15 g
-
curry powder1 tbsp
-
salt½ tsp
-
sugar1 ½ tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
cooking oil20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces2 stalks
-
shallots (approx. 1 shallot)50 g
-
fresh red chilli deseeded, chopped, to garnish½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.6 g
Kalorie
907.9 kJ /
217 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Taiwanese three cup chicken
20 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min
Pad kra pow
45 min
Curry chicken
1 godz.
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min