![Vietnamese Lemongrass Chicken Vietnamese Lemongrass Chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4CF29FDA-42E3-4031-8061-1A24A0EB4D61/Derivates/9d5c77ab-dce8-4909-b14d-bd90e0037c9d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g whole chicken legs (approx. 2 whole chicken legs), with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
- 10 g fish sauce
- 15 g garlic cloves, minced
- 1 tbsp curry powder
- ½ tsp salt
- 1 ½ tsp sugar
- 1 tsp dark soy sauce
- 20 g cooking oil
- 2 stalks fresh lemongrass, white part only, cut in pieces
- 50 g shallots (approx. 1 shallot)
- ½ fresh red chilli, deseeded, chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 907.9 kJ / 217 kcal
- Białko
- 15.6 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 13.9 g
- Błonnik
- 0.5 g
Alternatywne przepisy
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Ginger sesame oil chicken
25min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30min
Spicy Black Pepper Chicken
50 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Curry Chicken
1h
Braised Yee Mee
30min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25 min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 Min