Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese Lemongrass Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
whole chicken legs (approx. 2 whole chicken legs), with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)500 g
-
fish sauce10 g
-
garlic cloves minced15 g
-
curry powder1 tbsp
-
salt½ tsp
-
sugar1 ½ tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
cooking oil20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces2 stalks
-
shallots (approx. 1 shallot)50 g
-
fresh red chilli deseeded, chopped, to garnish½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.6 g
Kalorie
907.9 kJ /
217 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger sesame oil chicken
25 min
Spicy Black Pepper Chicken
50 min
Curry Chicken
1 godz.
Spicy Soy Sauce Chicken
30 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Curry Fish
35 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Braised Yee Mee
30 min