Urządzenia i Akcesoria
Hand Ripped Cabbage
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 portions
Składniki
-
cooking oil35 g
-
garlic cloves thinly sliced2
-
dried chilli cut in parts2
-
cabbage ripped in pieces (3 cm x 3 cm)350 g
-
light soy sauce15 g
-
sugar1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
201.3 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
570.6 kJ /
136.4 kcal
Tłuszcz
11.9 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 min
Ayam Pongteh
30 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Sliced Fish Tofu Soup
2 godz. 10 min
Tomato-egg drop soup
20 min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Sambal Kangkung
10 min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10 min
Ginger Scallion Fish Slices
40 min
Onsen Eggs
50 min
Stir Fried French Beans
15 min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 min