Urządzenia i Akcesoria
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Chicken and marinade
-
boneless chicken thighs cut in strips (2 cm)300 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
dark soy sauce½ tsp
-
cornflour (starch)1 tbsp
Egg mixture
-
eggs3
-
salt½ tsp
Tomato soup and bak choy
-
garlic cloves unpeeled2
-
olive oil30 g
-
fresh ginger thinly sliced5 g
-
tomatoes medium size, cut in pieces (3 cm)2
-
spring onions white parts only2 stalks
-
hot water700 g
-
1 heaped tablespoon chicken stock powderchicken stock cube1
-
bak choy (see tip)200 g
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
water3 tbsp
-
sesame oil5 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
sugar1 pinch
-
white pepper powder1 dash
-
shallot oil to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
943 mg
Białko
19 g
Kalorie
1160 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Char Kway Teow
25 dk
Chicken Macaroni Soup
30 dk
One Pot Noodles
30 dk
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 dk
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 dk
Cantonese Steamed Fish
40 dk
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 dk
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 dk
Sambal Kangkung
10 dk
Baked Sushi
1sa 15 dk
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3sa 30 dk
Stir Fried French Beans
15 dk