Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g kampung chicken (free-range chicken), skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)
- 120 g hot water
- 4 dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1600 g water
- 100 g herbal liqueur
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1681 kJ / 402 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 177 mg
Alternatywne przepisy
Cooking White Rice
25min
Ginger Tea Paste
35min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Shacha Sauce
1 godz. 10 min
Mock Fin Soup
35min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1hod. 45min
Lemonade
5min
Ginger Sesame Oil Chicken
25min
Bananas with spiced caramel sauce
1 godz. 50 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min