Steamed Chicken With Herbal Liqueur
TM6 TM5

Steamed Chicken With Herbal Liqueur

4.7 (7 ocen)

Składniki

  • 400 g kampung chicken (free-range chicken), skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)
  • 120 g hot water
  • 4 dang gui (Chinese angelica root) slices
  • 1600 g water
  • 100 g herbal liqueur

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1681 kJ / 402 kcal
Białko
41 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
0 g
Sód
177 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy