Urządzenia i Akcesoria
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions
Składniki
-
kampung chicken (free-range chicken) skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)400 g
-
hot water120 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water1600 g
-
herbal liqueur100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
177 mg
Białko
41 g
Kalorie
1681 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger sesame oil chicken
25min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Salted Fish Pork Belly
30min
Sweet and sour pork ribs
40min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Taiwanese three cup chicken
20min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Dried Shrimp Sambal
55min
Chai Buey
1h 45min