Urządzenia i Akcesoria
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions
Składniki
-
kampung chicken (free-range chicken) skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)400 g
-
hot water120 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water1600 g
-
herbal liqueur100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
177 mg
Białko
41 g
Kalorie
1681 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger sesame oil chicken
25 min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Taiwanese three cup chicken
20 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Chai Buey
1 godz. 45 min