Urządzenia i Akcesoria
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions
Składniki
-
kampung chicken (free-range chicken) skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)400 g
-
hot water120 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water1600 g
-
herbal liqueur100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
177 mg
Białko
41 g
Kalorie
1681 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Seafood Porridge
45 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Shallot Oil
25 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Yam Rice
45 min