Urządzenia i Akcesoria
Stewed Pork Belly With Rose Wine
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
pork belly, with skin cut in strips (3 cm width)1000 g
-
water700 g
-
light soy sauce2 tbsp
-
first draw soy sauce2 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
spring onions white part only, cut in 5 cm length4 stalks
-
garlic cloves20 g
-
fresh ginger cut in slices40 g
-
shallots150 g
-
lump sugar20 g
-
Chinese rose essence wine (mei gui lu)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
2849 kJ /
681 kcal
Tłuszcz
66 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Taiwanese three cup chicken
20 min
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Braised pork belly
55 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min