Urządzenia i Akcesoria
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
5 portions
Składniki
-
kampung chicken (1 whole kampung chicken)1800 - 2000 g
-
rice wine1 tbsp
-
salt plus ¼ tsp for sauce1 tbsp
-
fresh ginger cut in slices40 g
-
water1500 g
-
garlic cloves plus 2-3 cloves extra, smashed for steaming20 g
-
shallots20 g
-
cooking oil20 g
-
fresh chives chopped70 g
-
spring onions chopped30 g
-
fresh coriander chopped10 g
-
light soy sauce45 g
-
toasted sesame oil1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1821 mg
Białko
47 g
Kalorie
2598 kJ /
621 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger sesame oil chicken
25 min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 godz. 25 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Taiwanese three cup chicken
20 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Yam Rice
45 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min