Sfogliata ai peperoni e stracciatella

Sfogliata ai peperoni e stracciatella

4.6 95 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano reggiano
    30 g
  • di cipollotti a pezzi
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di peperoni rossi puliti e a listarelle (1 cm circa)
    300 g
  • di sale
    2 pizzico
  • pasta sfoglia pronta rotonda (250 g) (vedere varianti)
    1
  • di stracciatella
    200 g
  • uova
    2
  • di paprika dolce o piccante
    1 cucchiaino
  • insalata fresca, a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 350.3 kcal / 1465.6 kJ
Białko 9.6 g
Tłuszcz 26.1 g
Węglowodany 19.9 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Sód 103.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...