Wersje kompatybilne
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di pepe verde in grani in salamoia + q.b.
- 5 g di pepe rosa in grani + q.b.
- 5 g di pepe bianco in grani + q.b.
- 1000 g di acqua
- 100 g di cavolo viola, le cimette
- 100 g di cavolo bianco, le cimette
- 100 g di cavolo verde, le cimette
- 200 g di petto di pollo senza pelle a fette
- 2 pizzichi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 669 kJ / 160 kcal
- Białko
- 14.1 g
- Węglowodany
- 2.1 g
- Tłuszcz
- 10.6 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 Min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1h
Verdure al vapore con salsa al curry
1h 10min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min
Uovo nuvola con cavolfiori
50 Min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 Min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 Min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 Min
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40 Min
Sogliola al vapore con verdurine
45 Min