Allegre pizzette di verdure e legumi
TM6 TM5 TM31

Allegre pizzette di verdure e legumi

4.4 (5 ocen)

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 400 g di spinaci in foglia surgelati
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • ½ spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 3 foglie di basilico fresco, lavate
  • 150 g di ceci in scatola, sciacquati e sgocciolati
  • 30 g di pangrattato + q.b.
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 60 g di passata di pomodoro
  • 1 wurstel
  • 6 olive denocciolate, a rondelle
  • 60 g di Emmental a scaglie

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
998 kJ / 238.5 kcal
Białko
17.2 g
Węglowodany
1.2 g
Tłuszcz
12.4 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Błonnik
4.3 g
Sód
684.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy