Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo

Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo

4.6 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla rossa di Tropea a fettine sottili
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di totani piccoli, puliti
    800 g
    800 g di calamari freschi, puliti, a pezzi
  • di vino bianco
    30 g
  • di passata di pomodoro
    400 g
  • di sommacco in polvere
    1 cucchiaino
  • di olive nere denocciolate
    80 g
  • di sale
    5 g
  • di timo fresco le foglioline lavate
    2 rametti
  • crostini di pane a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 304 kcal / 1272 kJ
Białko 28.4 g
Tłuszcz 18.9 g
Węglowodany 5.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...