Insalata di farro e vongole in vasetto

Insalata di farro e vongole in vasetto

4.7 42 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 150 g di farro
  • 200 g di vongole veraci
    200 g di vongole, congelate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 15 pomodori ciliegino in quarti
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 162 kcal / 678 kJ
Białko 7.5 g
Tłuszcz 6.5 g
Węglowodany 18.4 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...