Urządzenia i Akcesoria
Delikatne rumienienie marchewki
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
200 g
Składniki
-
15 g oliwy z oliwek15 g oleju
-
200 g marchewki pokrojonej w słupki (5 x 0,5 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
60 mg
Białko
1 g
Kalorie
417.5 kJ /
99.5 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie na parze kapusty (300 g)
15 min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25 min
Rumienienie cukinii
20 min
Rumienienie papryki
20 min
Rumienienie pieczarek
25 min
Rumienienie bakłażana
30 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 min