
Urządzenia i Akcesoria
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
370 g
Składniki
-
20 g oleju
-
170 g cebuli pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
-
130 - 150 g marchewki pokrojonej w 1-2 cm plastry
-
70 - 90 g selera naciowego pokrojonego w 0,5-1 cm plastry
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
78.4 kcal /
327.8 kJ
Białko
1.1 g
Tłuszcz
5.4 g
Węglowodany
4.3 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Sód
46.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska