
Wersje kompatybilne
Menu light - Salade aux figues, raisins, feta et quinoa
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de raisins secs sultanines
- 50 g de cerneaux de noix
- 50 g d'oignon rouge
- ½ bouquet de persil frais équeuté
- ½ bouquet de coriandre fraîche équeuté
- ½ bouquet de ciboulette fraîche
- 1000 g d'eau
- 100 g de quinoa rouge
- 100 g de quinoa blanc
- 300 g de figues fraîches coupées en quartiers
- 150 g de feta coupée en cubes
- 150 g de raisins blancs coupés en deux
- 150 g de raisins noirs coupés en deux
- sel
- poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 347 kcal / 1451 kJ
- Białko
- 12 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Węglowodany
- 42 g