Salade d'endives au bleu, vinaigrette crémeuse

Salade d'endives au bleu, vinaigrette crémeuse

4.8 143 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 2 échalotes pelées et coupées en fines rondelles,
  • 2 c. à soupe de vinaigre de vin
  • 40 g de cerneaux de noix
  • 40 g d'huile d'olive
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 4 endives nettoyées
  • 40 g de roquefort émietté

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5 g
Kalorie 1093 kJ / 263 kcal
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...